Forudbestilling

Q: Hvornår er bogen færdig?
A: Om et par måneder.

Q: Sidste år sagde du også bogen var færdig om et par måneder, hvornår er den virkelig færdig?
A: Om et par måneder.

Q: Det er useriøst, kan du ikke give et ordentligt tidspunkt?
A: Bogen er klar, når den er klar!

Q: Kommer den som ebog / lydbog?
A: Måske? Skriv i kommentarene hvis du er interesseret i det.

Q: Kommer der en engelsk udgave?
A: Ja!

Der ligger et kæmpe arbejde i at skrive sådan en bog her, og jeg vil gerne gøre et godt stykke arbejde derfor vil jeg ikke sætte en deadline – bogen er klar når den er klar, og når endelig den bliver udgivet kommer jeg formodentligt til at gå igang med “version 2” inden blækket på 1’eren er tørt.

Jeg håber nemlig at udgivelsen af bogen vil få endnu flere interesante historier til at dukke op, hvilket resulterer lidt i en hønen-eller-ægget-problem for mig, din forudbestilling er ikke bindende prisen på bogen vil være 500,- plus porto, og udkommer efter planen i flot farvetryk med hardback.

Når du udfylder nedstående formular vil du løbende modtage informationer om bogens tilblivelse, og når bogen er klar til salg vil du modtage en opkrævning, hvis du undervejs fortryder kan du selvfølgelig til enhver tid melde fra igen. 

 

* Ved at udfylde ovenstående formular giver du dit samtykke til at jég, Mikkel Mikjær Christensen, må kontakte dig vedr. markedsføring af mine egne projekter. Dine data opbevares inden for EU, jeg udfører ingen former for tracking eller overvågning af besøgende på denne side, dit samtykke kan til enhver tid tilbagetrækkes og dine data slettes såfremt du måtte ønske dette.